Tabletkoulun tiimi

 • Jukka Meklin
  Toimitusjohtaja, Myynti ja markkinointi

  Jukka on kolmen lapsen isä ja kotitalousopettajan poika. Jukka on aikaisemmin ollut mukana perustamassa kasvuyrityksiä ja ratkomassa monimutkaisia haasteita isoissa kansainvälisissä yrityksissä. Jukan intohimo on olla jatkuvasti mukana luomassa uutta ja mullistavaa. Tabletkoulussa Jukan tehtävä on olla äänitorvi asiakkaiden suuntaan ja tuoda uusi tapa oppia ja opettaa mahdollisimman monen opettajan ja oppilaan ulottuville.

 • Miikka Salavuo
  Pedagoginen konsepti ja tuotekehitys

  Miikka on toiminut opetuksen kehittäjänä, tutkijana ja opettajien kouluttajana kohta kaksi vuosikymmentä. Miikka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea oppimista aiempaa paremmin. Hän on tehnyt mm. väitöskirjan verkkopedagogiikasta, tutkinut ja kehittänyt erilaisia verkkoyhteisöjä alakouluista yliopistoihin ja kouluttanut opettajia 90-luvulta asti. Tabletkoulussa Miikka toimii monipuolisissa tehtävissä ja vastaa varsinkin pedagogisesta kehityksestä.

 • Tuukka Toivonen
  Teknologia

  Tuukan ensimmäinen WWW-palvelu pyöri yliopistolta pummatulla 486:lla, joka sai datansa teksti-TV:stä. Tätä varten piti ensin kirjoittaa ajuri sieppauskortille. Näin syvällä harvoin enää tarvitsee sukeltaa, mutta tarve yhdistellä teknologioita säilyy – varsinkin Tabletkoulun kaltaisessa Internetin resursseja hyödyntävässä palvelussa. Tuukka vastaa siitä, että Tabletkoulun alusta pysyy ajan tasalla ja taipuu käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 • Mari Soikkeli
  Kustannusliiketoiminta ja sisällöntuotanto

  Mari on kustannusalan konkari, joka rakastaa työtään intohimoisesti ja innostuu yhdessä tekemisestä ja uusista haasteista. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Tabletkoulussa Maria innostaa digitaalisen oppimateriaalin rakentaminen pedagogisista lähtökohdista käsin ja se, miten digitaalisuus tukee aidosti oppimista. Mari vastaa kustannusliiketoiminnasta ja on mukana tekemässä monipuolisesti kaikkea sisällöntuotantoon liittyvää.

 • Sanna Sillankorva
  Kustannustoimitus ja sisällöntuotanto

  Sanna on koulutukseltaan äidinkielen, kirjallisuuden ja suomen toisena kielenä opettaja. Opetuskokemusta hänellä on lukiosta ja Madridin autonomisesta yliopistosta. Tabletkouluun Sannan toi vahva halu kehittää uudenlaista oppimista ja opettamista. Erityisesti Sannaa kiinnostaa oppimateriaalien rakentaminen mahdollisimman oppijalähtöisesti. Tabletkoulussa Sannan tehtäviin kuuluu projektien vetäminen ja kustannustoimitustyö.

 • Sampsa Rydman
  Graafinen suunnittelu

  Sampsa on fantastinen kartanpiirtäjä, web-kehittäjä ja historian popularisoija viidentoista vuoden kokemuksella. Tabletkoulussa Sampsa säätää oppimateriaalien kuvat, värit ja sisällöt kohdilleen – tarvittaessa vaikka koodaten. Sampsan intohimoja ovat opettaminen, infografiikka ja antiikin Rooma.

 • Mitja Sirola
  Graafinen suunnittelu

  Mitja on hyvää elämää ja elokuvia rakastava visualisti. Tabletkoululle hän tekee animaatioita, kuvituksia ja graafista suunnittelua.

 • Anni Kivirinta
  Asiakaspalvelu

  Anni asuu talvikaudet Ranskassa lumilautaillen ja kesät Hangossa. Etätyöt ovat siis Annille varsin tuttuja. Tabletkoulussa Anni mm. avustaa lupapyynnöissä, tunnuksien hallinnassa ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

 • Aleksi Villberg
  AV-tuotanto

  Aleksi on audioalan ammattilainen ja muusikko. Hän on äskettäin valmistunut Metropolian ammattikorkeakoulusta musiikintuottaja-teknologiksi. Tabletkoulussa Aleksi vastaa kurssimateriaalien ääni- ja videomateriaalin tuotannosta, eli äänittämisestä, kuvaamisesta ja leikkaamisesta.

 • Oskari Lehtonen
  Hallituksen puheenjohtaja

  Oskari ei ollut koulussa se kympin oppilas ja siksi usein miettii, miten Tabletkoulu tukee kaikkia oppilaita oppimisessa. Oskari väitteli jossain vaiheessa tohtoriksi kauppatieteistä, on ollut perustamassa monia yrityksiä ja on innokas yrittäjyyden puolestapuhuja. Oskari uskoo, että hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella saadaan ihmeitä aikaan!