Yläkoulu

Tabletkoulun sähköiset oppimateriaalit korvaavat perinteiset oppikirjat kokonaan. Ne tarjoavat kaiken tarpeellisen oppiainekohtaisen sisällön koko lukuvuodeksi. Yläkoulun matematiikka on lisäksi hankittavissa kursseittain!

Rekisteröi itsellesi ilmaiset opettajan tunnukset ja kirjaudu sisään, niin pääset tutustumaan kaikkiin materiaaleihin kokonaisuudessaan.

Rekisteröidy opettajaksi

Oppimateriaalit

Jokainen oppimateriaali kattaa oppiaineen koko lukuvuoden sisällön. Oppimateriaaleissa on mukana runsaasti harjoituksia, jotka innostavat oppilaita myös itsenäiseen etenemiseen.

Tutustu kaikkiin oppimateriaaleihin

Englanti 7 - This is Me

Englanti 7 on yläkoulun englannin ensimmäinen opintokokonaisuus, jossa kerrataan alakoulun oppimäärän keskeiset asiat ja opitaan uutta. Kielen rakenteiden pääpaino on verbiopissa, ja aihepiireissä korostuu omasta elämästä kertominen.

Lue lisää

Kurssit

Yläkoulun matematiikan oppimateriaalit on jaettu myös kursseihin. Näin opettajan on helppo valita, milloin mikäkin kurssi opiskellaan, eikä sisältöjä tarvitse poimia koko vuosiluokan kattavasta oppimateriaalista.

Tutustu kaikkiin kursseihin

YK MA4 Potenssit

4. kurssilla opitaan sieventämään erilaisia potenssilausekkeita sekä perehdytään neliöjuuren käsitteeseen ja sen laskutoimituksiin.

Lue lisää