Lukio

Tabletkoulun sähköiset oppimateriaalit korvaavat perinteiset oppikirjat kokonaan. Lukiolainen saa itselleen monipuoliset sähköiset kurssimateriaalit – huomattavasti painettuja oppikirjoja edullisempaan hintaan. Kunkin kurssin lisenssi on voimassa viisi vuotta, minkä aikana materiaali myös päivittyy.

Rekisteröi itsellesi ilmaiset opettajan tunnukset ja kirjaudu sisään, niin pääset tutustumaan kaikkiin materiaaleihin kokonaisuudessaan.

Rekisteröidy opettajaksi

Oppimateriaalit

Jokainen lukion kurssimateriaali kattaa kyseisen kurssin kaikki sisällöt. Kurssimateriaaleissa on mukana runsaasti harjoituksia, jotka innostavat opiskelijoita myös itsenäiseen etenemiseen.

Tutustu kursseihin tästä!

MAY1 Luvut ja lukujonot

Tabletkoulun MAY1 on mielenkiintoinen ja monipuolinen oppimateriaali lukion matematiikan kurssien aloitukseen. Oppimateriaalissa on panostettu asioiden täsmälliseen ja ytimekkääseen esitystapaan, jossa hyödynnetään monipuolisesti havainnollistavia kuvia, animaatioita, sovelluksia ja videoita. Oppimateriaali sisältää esimerkiksi useita GeoGebra-sovelluksia.

Lue lisää

FY1 Fysiikka luonnontieteenä

Tabletkoulun FY1-kurssi tarjoaa nykyaikaisen ja innostavan tavan opiskella ja opettaa fysiikkaa tämän päivän nuorille luontevassa oppimisympäristössä. Oppimateriaali hyödyntää monipuolisesti internetin mahdollisuuksia. Se sisältää mm. videoita, joilla tuetaan luonnonilmiöiden hahmotusta ja opiskelijoiden fysikaalisen ajattelun kehittymistä.

Lue lisää