Alakoulu

Tabletkoulun sähköiset oppimateriaalit korvaavat perinteiset oppikirjat kokonaan. Samalla ne innostavat oppilaita opiskelemaan uudella tavalla. Oppimateriaalien rinnalle on tarjolla teemoja, jotka ovat valmiita kokonaisuuksia monialaisten ilmiöiden opiskeluun.

Rekisteröi itsellesi ilmaiset opettajan tunnukset ja kirjaudu sisään, niin pääset tutustumaan kaikkiin materiaaleihin kokonaisuudessaan.

Rekisteröidy opettajaksi

Teemat

Teemoja opiskellessaan oppilaat pääsevät yhdessä tutkimaan ilmiöitä ja tekemään samalla eri oppiaineiden harjoituksia. Teemat tarjoavat valmiin ratkaisun ilmiöpohjaisen opetuksen toteuttamiseen!

Tutustu kaikkiin teemoihin

Lähikauppa

Lähikauppa-teemassa käsitellään elintarvikkeita. Teemassa keskitytään seuraaviin kysymyksiin: mistä maito tulee, miten valmis leipä on kauppaan saapunut, mistä hedelmät, vihannekset ja lihatuotteet tulevat? Teema on suunnattu pääsääntöisesti 3.–4.-luokkalaisille.

Lue lisää

Oppimateriaalit

Jokainen oppimateriaali kattaa oppiaineen koko lukuvuoden sisällön. Oppimateriaaleissa on mukana runsaasti harjoituksia, jotka innostavat oppilaita myös itsenäiseen etenemiseen.

Tutustu kaikkiin oppimateriaaleihin

Äidinkieli ja kirjallisuus 3

Äidinkieli ja kirjallisuus 3 on toiminnallinen ja oppilasta aktivoiva oppimateriaali. Videot, linkit, interaktiiviset kuvat ja äänitteet tekevät oppimisesta elämyksellistä ja innostavaa. Oppimateriaali ottaa huomioon uuden opetussuunnitelman painotukset ja kehittää tulevaisuudessa tärkeiden taitojen kehittymistä. Opetettavat asiat linkitetään ympäröivään maailmaan, ja yhteyksiä luodaan eri oppiaineisiin.

Lue lisää

Tabletkoulu tekee yhteistyötä Alakoulun aarreaitan kanssa

Alakoulun aarreaitta on ilmiöksi kasvanut virtuaalinen opehuone opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Alakoulun aarreaitassa kollegat ympäri Suomea voivat kysyä ja vastata, vinkata ja jakaa ideoita, keskustella ajankohtaisista opetukseen ja kasvatukseen liittyvistä aiheista sekä kannustaa ja innostaa toinen toisiaan.

Tabletkoulun ja Alakoulun aarreaitan yhteistyön hedelmiä ovat mm. toiminnallinen kuukausikalenteri ja virtuaalisen opehuoneen henkiin herättäminen erilaisissa opetusalan tapahtumissa.

Tutustu yhteistyöhon